Novinky

Jak šmakuje Moravskoslezsko? Jako vydatná polévka bigos

31.8.2011

Jak šmakuje Moravskoslezsko? Jako vydatná polévka bigos

Česko v gastronomii nechalo převálcovat Francií a Itálií. Zejména pokud jde o dobrou pověst a věhlas. Zejména pokud jde o dobrou pověst a věhlas. „Přitom se můžeme měřit se světem.

Pracuji pro evropskou aristokracii, která k nám jezdí na hony. Poté, co jsem jim nabídl naše speciality, požadovali je do svých receptářů, často také pravili: Ty vaše kozy a ovce by měly jezdit k nám na dovolenou, abychom viděli, jak vypadá nádherné maso,“ říká Horák a představuje babiččin škvarkový závin a závin z listového těsta s červenou řepou.

http://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/jak-smakuje-moravskoslezsko-bigos-20110829.html

Zpět na novinky


Termíny trhů 2017

DUBEN: 8.4., 22.4.
KVĚTEN: 6.5., 20.5.
ČERVEN: 3.6., 17.6.
ČERVENEC: 1.7., 15.7., 29.7.
SRPEN: 12.8., 26.8.
ZÁŘÍ: 9.9., 23.9.
ŘÍJEN: 7.10., 21.10.
LISTOPAD: 4.11., 18.11.

VŽDY OD 8:00 DO 12:00 HOD.

Newsletter

Chci pravidelně dostávat informace a novinky o Farmářských trzích

Partneři

Futurum Ostrava