Novinky

Jak šmakuje Moravskoslezsko? Jako vydatná polévka bigos

31.8.2011

Jak šmakuje Moravskoslezsko? Jako vydatná polévka bigos

Česko v gastronomii nechalo převálcovat Francií a Itálií. Zejména pokud jde o dobrou pověst a věhlas. Zejména pokud jde o dobrou pověst a věhlas. „Přitom se můžeme měřit se světem.

Pracuji pro evropskou aristokracii, která k nám jezdí na hony. Poté, co jsem jim nabídl naše speciality, požadovali je do svých receptářů, často také pravili: Ty vaše kozy a ovce by měly jezdit k nám na dovolenou, abychom viděli, jak vypadá nádherné maso,“ říká Horák a představuje babiččin škvarkový závin a závin z listového těsta s červenou řepou.

http://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/jak-smakuje-moravskoslezsko-bigos-20110829.html

Zpět na novinky